2010. április 20., kedd

Egy kis biológia....

A Szavannai Arany Puli jellemzői:

Alfajai:
  • Az Emos Festett Puli: Ezt a fajt arról ismerjük fel, h állandóan sír, feketére van festve, általában hanyagul és No Chemical Romance-et hallgat. Szóval az emo - arany puli, aki éppen, az alaphelyzetben is mondja, hogy "nyiff - nyiff - nyiff".
  • Arany Puli jr.: Arany Puli Junior pedig kedveli a break dance-et művelni négy lábacskáján és Emo Arany Puli nővérét követni ide-oda.
Ismeretes, hogy Arany Puli nem jön ki hosszútávon fajtársaival, de leküzdhetetlen vágyat érez, a szénfekete bundájú, meglepően ritka és tökéletes fekete párducok iránt és sokan rossz szemmel nézik az állatvilágban is mikor az Arany Puli és a Fekete Párduc párzási időszakát éli. Az Arany Puli és a Fekete Párduc párzási szertartásra egyedülálló az állatvilágban: vad, szenvedélyes és kegyelmet nem ismerő, primitív egyesülésről van szó, szó szerinti állatias szexről.

Ez a két faj előszeretettel társul a Vörös Rókával és egy ismeretlen fajjal, amit eddig nem sikerült a tudósoknak meghatározni, de bizonyos, hogy az Arany Puli, Fekete Párduc és a Vörös Róka csak 16 évet képes együtt élni vele. Ez után eme faj általában születése napján otthagyja a csapatott, hogy boldoguljanak nélküle. A falka sorsa kérdéses, hisz eme ismeretlen faj olyan komplex és kifinomult tudással rendelkezik, amivel a többiek nem, de a Fekete Párduc és az Arany Puli alkalmazkodóképessége révén átvészelhetik ezt az időszakot. A Vörös Róka általában nem jó semmire, de a Puli és a Párduc megtűri őt, hisz a nagyobb ragadozóknak akkor van kit odalökni. Az erősebb marad életben elv eredményesen működik. Míg az ismeretlen faj félig-meddig eltűnik a szavannák süllyesztőjében, addig egykori társai tovább küzdenek az életben maradásért.

Azért az ismeretlen faj boldogsága garantált, mert ugyan senki nem érti őt, ő viszont állítja, hogy azt csinálja, amit szeret, és nem akar senkivel sem újra társulni. Esetleg a 16 év letelte után egy vadászat erejéig újra visszatér régi társaihoz, de nincs köztük maradása. Ez is azt mutatja, hogy az ismeretlen faj lojális, életre választ magának falkát, és ha valami miatt a falkája meggyengül és elhagyja, nem képes újat alapítani vagy választani helyette

A Vörös Róka általában csendes, visszahúzódó lény, aki nem szól bele sokat a Puli és a Párduc vadászati és falkavezetési technikáiba, viszont mindig ott legyeskedik a két erősebb társa körül. A Puli és a Párduc együttesen vezetik a falkát, ők az alfapár, habár nem nemzőképesek, párzani az év minden szakaszában tudnak. Dominanciájuk sohasem eldöntött és ez újabb és újabb parázsló vitát szíthat köztük, amit rendre más nyer meg. A Párduc hiú és sértődékeny lény, büszke tökéletességére és szépségére, míg a Puli a csendes vezető, nem törődik annyit aranyszínű bundája ápolásával habár szívesen gyönyörködik párja szépségében, amit a Párduc el is vár tőle a tökéletes engedelmességgel együtt. A Puli hagyja, hogy a Párduc azt higgye, ő a vezető, hisz tudja, hogy ez létkérdés társa számára, és a háttérből irányít, kerüli a konfliktusokat, de a Párduc rátartisága miatt elkerülhetetlenek a fent említett nem egységesen megnyert viták kialakulása.


(Ez van, mikor Zsóból és belőlem ömlik a hülyeség.)

11 megjegyzés:

  1. Hát ez ÁLLATI!!!!!!!!!!! XDDDDDDD

    (szeritem folytatása várható XD)

    VálaszTörlés
  2. Csajok ez fenomenális.

    VálaszTörlés
  3. A puli meg a párduc meg a róka.... :D

    EZ hatalmas :D
    Nektek sem kell hülyeségért a szomszédba menni

    VálaszTörlés
  4. Az tuti hogy nem kell!!!! XDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  5. Hát ti nem vagytok normálisak :) mi a faki volt veletek? :) én még ezen az oldalon sosem voltam... merőben új minden. Mindig Usinál lógok... nem igazodom ki ezeken a blogokon, Lola, nálad is mindig elveszek :)
    Capri! Dave's addiction... vagy valami ilyesmit olvastam az előbb.. de nem találok vissza :) szóval csak 1 fejezet van fent?

    VálaszTörlés
  6. na jó, valaki hívja az Ideg- és Elmeosztályt.

    VálaszTörlés
  7. Edó, amúgy a jobboldali sávon navigálva eligazodsz :)

    VálaszTörlés
  8. Igen, egyelőre csak egy fejezet van fent.

    VálaszTörlés
  9. Nahát lányok , micsoda jellemábrázolásba fogtatok ! :D
    Imádom a fekete párducot !

    Puszi!

    VálaszTörlés
  10. Szívemvirágai, ti nagyon lököttek vagytok... Az arany puli telitalálat! A többi is, persze, de túl könnyen azonosítható. Nyííí!!! Jaj nagyon vigyorgok!

    Ja, a két alfajra nem ismertem rá, eláruljátok?
    ???
    Pusz: Doro

    VálaszTörlés